Poladroid

Poladroid 0.9.6r0b

Maak ouderwetse foto's met je Mac

VOOR

  • Eenvoudig in gebruik
  • Realistisch polaroideffect

TEGEN

  • Vreet geheugen
  • Snijdt zelf foto's bij

Goed
7

Poladroid is een gratis applicatie waarmee je al je digitale foto's verandert in Polaroids. Deze manier van fotograferen is al lang geleden in de vergetelheid geraakt maar roept ongetwijfeld nostalgische gevoelens op.

Poladroid werkt erg simpel: je sleept de om te zetten foto naar het programma en deze begint gelijk met het maken van je polaroid. Dit doet het net als de camera zelf en je krijgt eerst een foto waarop je niks ziet. Gaandeweg komt het plaatje naar voren en na een poosje is Poladroid dan eindelijk klaar. Het eindresultaat is een foto met dat oude vertrouwde polaroideffect en een mooie witte rand er omheen.

Heb je een grote foto dan pakt Poladroid slechts een fractie van die foto, zonder dat jij instelt welk deel dat exact is. Daarnaast verbruikt het programma opvallend veel geheugen. Dit loopt op tot meer dan 200Mb aan RAM.

Poladroid doet oude tijden herleven door het nabootsen van een polaroidcamera. Het doet de meest moderne foto ouderwets lijken. Dit is ideaal om je desktop op te fleuren met foto's van familie, vrienden en je kat. Tip: kies niet te grote kiekjes want dan komen de gezichten van je dierbaren niet op de gevoelige plaat met Poladroid.

Meeste downloads Fotografie voor mac

Meer
Poladroid

Download

Poladroid 0.9.6r0b

Beoordelingen about Poladroid